Schedule

updated October 29th

 

9:30-9:55 am — CHIRP: Executive Director Shelly Covert (25 minutes)

10:55-10:15 am — Nevada City Rancheria: Tribal Chairman Richard Johnson (15 minutes)

10:20-10:50 am — Keynote Speaker: Peggy Berryhill (20 minutes)

10:55-11:45 am — Nisenan Language Panel: Dr. Sheri Tatsch, language class (50 minutes)

11:50-12:35 pm — Native Dancers: Patwin Dance Group (45 minutes)

12:45-1:35 pm — Contemporary Native American Artist Panel: Judith Lowry (50 minutes)

1:40-2:30 pm — Native American Tattoo Panel: Heidi Lucero, Sage LaPena (50 minutes)

2:35-2:45 pm — Raffle/Thank you/Enjoy the concert (10 minutes)

3:00-5:00 pm — Vox Musica Nisenan: A Cultural Music Project   buy tickets

One way to learn more about a culture is through their songs. This performance is a rare opportunity to learn more about the Nevada City Rancheria Nisenan during a historic concert with Vox Musica. This event is the result of 2+ years of culture sharing and collaboration.